Aksaa ja Tervakoski kr

Viime viikonloppu vietettiin taas hyvin koirapainotteisissa touhuissa. Lauantaina huristelimme Susannan kanssa Tervakoskelle auto täynnä koiria, mukana kun olivat Ringo, Laila koila, Sonja, Sofia ja Nitro. Näyttelypaikalla vahvuuteen lisättiin vielä Saara Elmon ja Aatoksen kanssa. Sää oli taas kerran varsin mielenkiintoinen, välillä saattoi aurinko paistaa ja toisaalta välillä niskaan tuli niin kylmää vettä että vieläkin hytisyttää. Onneksi näyttelypaikalla auton saimme niin lähelle kehää että tavarat saattoi kantaa yksitellen teltalle.

Tuloksia tuli seuraavasti:
Laila koila Rop-pentu
Ringo nuo eh
Elmo nuo eri/3 sa
Sonja nuo eri/3 sa
Sofia avo eri/4 sa
Nitro avo eri/3sa

Sunnuntaina vuorossa oli sitten aksakisat melkein vuoden tauon jälkeen. Sylvin kanssa kisasimme Levekin nurmikentällä pari rataa joilta molemmilta 5vp, sijoitusten ollessa 3. ja 1. Vaikka koko kesä on tehty töitä sen eteen että Sylvi irtoaisi, hakisi esteitä eikä kävisi jalkoihin ja treeneissä tämä onnistuukin niin kisoissa minulla oli taas koira joka haki housun lahkeeseen heti kun ei tiennyt mihin pitäisi mennä. Vaikka tulosten perusteella olisi voinut olla ihan tyytyväinen oli itsellä päällimäisenä melkoinen pettymys. Sunnuntaista maanantaihin tuo tunne kesti ja sitten taas palattiin sorvin ääreen eli lisää harjoitusta vain kyllä se siitä vielä joskus, ehkä.....
Sofian kanssa on nyt otettu tehotreeniä kepeille ja ne tuntuvat alkavan pikkuhiljaa sujua, josko mulla olisi toinenkin kisakoira vielä tämän vuoden aikana.